Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 70 anys que aquest matí, quan faltaven pocs minuts per a les vuit, ha mort en caure des d’un tercer pis de l’hotel Terramar, a Calella, al Maresme. Segons les primeres informacions es tracta d’un turista, un veí de Cambrils, que per causes que encara no estan clares, ha caigut a la via pública, just davant de l’entrada d’aquest problemàtic hotel de Calella.

Ha caigut des d'un tercer pis

Tot i que una ambulància privada i també diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i agents de la Policia Local de Calella han intentat reanimar l’home, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida. L’avís l’ha donat una dona, que s’ha trobat la víctima estirada a terra, a la porta principal de l’hotel, inconscient.

L’home havia estat vist instants abans al balcó del tercer pis, on hi havia passat força estona i gran part de la nit, segons ha detallat un testimoni recollit per la Unitat d’Investigació dels Mossos que s’ha fet càrrec del cas. Amb aquests testimonis i les indagacions que estan fent els agents dels Mossos s’ha d’aclarir què ha passat. Ara per ara, però, la policia catalana, tot i que les diligències encara han d’avançar, no ho tracta com un crim. La investigació haurà d’aclarir si ha caigut per accident o si s’ha precipitat voluntàriament, que és una de les línies que, ara mateix, sembla que tinguin més forçar per als investigadors. 

Un hotel problemàtic

L’hotel Terramar de Calella és un establiment que genera molt d’enrenou i que els veïns de la zona, al carrer de la Diputació, a gairebé primera línia de mar, han denunciat diversos cops per sorolls, baralles i incidents. Es tracta d’un hotel destinat a turistes low cost que converteixen el descans dels veïns de Calella en un suplici.