Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que aquest dimarts, 11 d’abril, va aparèixer sense vida en una casa del carrer de les Tulipes de Sabadell, a la zona Nord de la cocapital del Vallès Occidental. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l’home, de 42 anys i nacionalitat espanyola, va aparèixer cap per avall, al número 8 d’aquest estret i curt carrer de Sabadell. Tenia una ferida d’arma blanca a la zona del pit. 

Va ser una dona, amb qui l’home mantenia una relació sentimental, qui va trobar el cadàver. Quan el va girar, va veure que tenia una ferida d’arma blanca a la zona del pit i va ser llavors quan va trucar al 112. Els serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van fer-se càrrec de la situació, amb dues dotacions, i van confirmar la mort de l’home. El grup d’Homicidis de la regió policial Metropolitana Nord han assumit la investigació, tot i que a hores d’ara, de manera oficial, encara no es tracta com una mort criminal, a l’espera que avancin les proves forenses.

Totes les línies d’investigació obertes

La policia catalana, de manera oficial, no descarta cap línia d'hipòtesis, si bé la dona amb qui mantenia una relació sentimental l'home, assegura en les seves declaracions davant dels investigadors que es tracta d'un suïcidi pels problemes amb l'alcohol que tenia ell.

Tot i que els Mossos no ho descarten, les primeres comprovacions que es van fer al lloc dels fets, i tenint en compte que es tracta d’una mort violenta, tampoc s’han volgut descartar altres supòsits i s’ha volgut esperar a les proves forenses per descartar la participació en la mort de l’home de 42 d’anys d’una segona persona. No és habitual que una persona es pugui llevar la vida, ella mateixa, d’una ganivetada a la zona del pit.

La casa on es va trobar el cadàver no està precintada i hi viu la dona, la seva exparella i també un nen, menor d’edat. La investigació segueix en marxa per aclarir si es tracta, com assegura la seva parella, d’un suïcidi o si la mort del Juan Pedro amaga alguna cosa més.