Els Mossos d'Esquadra investiguen un incendi que aquesta nit ha cremat disset bungalous del càmping Enmar de Pineda de Mar, al Maresme. Ara mateix s'està a l'espera que les indagacions policials aclareixin què ha passat i què pot haver originat l'incendi, tot i que les primeres informacions recollides per ElCaso.cat apunten a un possible incendi intencionat. Els Bombers han detectat més de dos focus i els Mossos d'Esquadra estan analitzant si s'ha fet ús d'algun tipus d'accelerador per propiciar les flames. Uns veïns van veure com una persona saltava la tanca i marxava corrents després de l'inici del foc. Ara per ara, però, cap de les línies d'investigació s'han tancat.

Greus destrosses per un incendi al càmping Enmar

Al voltant de les onze de la nit d'aquest diumenge es va rebre l'avís de l'incendi, que ha deixat calcinats diversos vehicles, espais comuns i disset bungalous (més una vintena més amb danys i que no podran ser utilitzats sense reparació) d'aquest càmping que estava gairebé a punt d'obrir les portes per la campanya de primavera i Setmana Santa. 

Incendi 002
Imatge de com han quedat alguns dels bungalous afectats per les flames / Ajuntament de Pineda de Mar

A l'arribada dels efectius d'emergència, el foc estava totalment desenvolupat. Els Bombers hi han treballat amb setze dotacions durant tota la nit, fins que l'han donat per apagat aquest matí. Les flames han cremat també un vehicle estacionat a l'exterior. Per sort, no hi ha hagut cap ferit. Els propietaris del càmping viuen a l'interior del recinte, en una construcció, que no s'ha vist afectada. 

Pendents de poder obrir

Paral·lelament a la investigació, que han assumit els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Pineda de Mar -ja han accedit a les càmeres de seguretat de la zona i també les de la Policia Local que tenen als accessos a la població-, caldrà veure si la setmana que ve el càmping podrà obrir. L'incendi ha afectat la zona de bungalous, però la resta de les zones estan en bon estat.