Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat han trobat dos cadàvers a l'interior d'un pis ocupat del centre de Cassà de la Selva, al Gironès, en un incendi que ha calcinat completament els baixos de l'immoble. Els cossos estan calcinats i encara no s'han pogut identificar, tot i que sembla indicar que es tracta de dues dones.

Les flames s'han iniciat a dos quarts de nou del matí i fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplegat a la zona per apagar el foc, que ho han pogut fer ràpidament. Més tard els Bombers s'han dedicat a la ventilació de l'espai i la revisió de l'estructura, per poder entrar a l'immoble.

 

Investigació per identificar els dos morts

A l'interior del pis, que segons testimonis es tracta d'un pis ocupat, els Bombers han trobat el cos sense vida de dues persones. A més a més, també hi ha tres persones intoxicades per fum, dos menors d'edat i un major d'edat. Les flames han calcinat els baixos i han obligat també a confinar als altres veïns del bloc.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir què pot haver originat l'incendi mortal del centre de Cassà de la Selva. Segons alguns testimonis, al pis s'hi sentia olor de marihuana, un fet que ha obligat la policia catalana a activar agents d'investigació de la comissaria de Girona per investigar les flames. També s'està treballant per identificar a les dues persones que han aparegut sense vida i si el pis, que estava ocupat, tenia la llum punxada de manera il·legal o no.

Cassà de la Selva

Imatge de l'exterior dels baixos calcinats a Cassà de la Selva / ElCaso.cat

Pis ocupat en una zona de problemes de civisme

Fonts municipals han explicat que els veïns de la zona ja havien denunciat en diverses ocasions que els pisos ocupats generaven problemes de civisme i de delinqüència de baixa intensitat, tot i que esperen a tenir més informació per aclarir si el pis incendiat és un dels ocupats i problemàtics o no