La passada nit de dissabte, un home de 30 anys, veí de Llorenç del Penedès, va perdre la vida en un accident de trànsit a l'N-340, a l'altura de Castellví de la Marca (Alt Penedès). A banda de la víctima mortal hi ha quatre persones ferides greus que van ser traslladades a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. El sinistre viari es va produir cinc minuts abans de la mitjanit, quan dos cotxes van xocar frontalment en circumstàncies que a hores d'ara estan sota investigació

El difunt, identificat com a M.L.R., era el conductor d'un dels turismes implicats en la topada, i va morir poc després de l'accident, sense que els efectius sanitaris poguessin fer res per a salvar-lo. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), per a atendre aquest accident es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, altres cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Mor al lloc de l'accident 

Malauradament, el conductor d'un dels cotxes va morir al mateix lloc del sinistre, al punt quilomètric 1.205,5 de l’N-340, ja dins del terme municipal de Castellví de la Marca. Els Bombers el van haver d'excarcerar del seient davanter, però per llavors l'home ja havia entrat en aturada cardiorespiratòria, i els paramèdics del SEM, malgrat tots els seus esforços, no la van poder revertir, i van haver de declarar la seva mort in situ

Pel que fa a la resta de víctimes, quatre en total, van poder ser rescatades amb vida, dues d'elles ferides greus i altres dues, menys greus. Després d'estabilitzar-los els van evacuar ràpidament a la Vall d'Hebron, on continuen ingressats recuperant-se de les lesions. 

Segons les dades provisionals del SCT, amb aquesta víctima mortal ja són 15 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya des de començaments d'any.