Lewis, de 18 anys, va ser atropellat per una furgoneta a Leek, Regne Unit, i els metges van comunicar a la família que estava clínicament mort.

En els moments previs a l'operació en la qual li anaven a extreure els òrgans per donar-los, es va despertar.

El donen per mort i desperta abans que donin els seus òrgans

Fa dues setmanes, el 13 de març, un terrible accident de trànsit va acabar amb l'hospitalització en estat greu d'un noi de 18 anys, Lewis Roberts.

Després de quatre dies en coma, els metges del Royal Stoke University Hospital van comunicar a la família que el jove tenia mort cerebral i que no tenia cap possibilitat de sobreviure.

La família, de dol, va iniciar els tràmits per donar els òrgans de Lewis i salvar les vides d'unes altres set persones.

Això li va donar a Lewis una mica més de temps abans que s'apagués la màquina de suport vital. Unes hores abans de la cirurgia, va començar a respirar de nou per si mateix.

Atropellat per una furgoneta i mort cerebral

Després d'això Lewis ha continuat progressant. Ha començat a reaccionar a les proves de dolor, movent braços i cames per si mateix, i també pot moure el cap de banda a banda, parpellejar i moure la boca.

Segons els informes, aquest "miracle" és l'inici de la recuperació del noi, que s'està enfortint cada dia, deixant la seva família més esperançada que mai.

Lewis Robert / Cedida

Van donar per mort el noi, de 18 anys, després de ser atropellat i va començar a respirar abans que donessin els seus òrgans / Cedida

Per recaptar fons per al tractament, han llançat una campanya pública, que ja ha aconseguit 1.800 lliures donades, equivalents a 2.100 euros.

La seva germana, Jade Roberts, de 28 anys, va declarar a mitjans locals donant "les gràcies a tots i cadascun de vostès, que han donat. Lewis estarà encantat, estem desitjant que desperti per veure-ho".

La policia de Staffordshire continua investigant la col·lisió que va causar la mort i resurrecció del jove a Staffordshire.