Uns 7.000 animals, gairebé tots pollastres, han mort aquest matí a conseqüència d'un incendi a la granja en la qual es criaven, ubicada al municipi barceloní de Castellbell i el Vilar, succés en el qual una persona ha resultat ferida de caràcter menys greu.

Incendi en una granja de Castellbell i el Vilar

Fonts dels Bombers de la Generalitat han informat que han estat avisats a les 08:23 hores d'aquest dissabte de l'incendi a la granja, situada al carrer del Burés de la localitat.

L'incendi, a més de provocar la mort de tots els animals que hi havia a l'interior, ha afectat totalment a la planta superior de la granja i ha provocat que cedís part de la teulada.

La persona ferida per cremades ha estat evacuada per efectius de Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital de Manresa.

A el lloc de l'incendi s'han desplaçat nou dotacions de Bombers, que han apagat el foc, les causes del qual encara es desconeixen.

Incendi en un habitatge a Girona

Deu dotacions dels Bombers treballen aquest dissabte al matí en un incendi en un habitatge ciutat al carrer Bellmirall del barri vell de Girona. Segons han informat els Bombers, l'avís pel foc s'ha rebut a les 10.38 h. L'incendi afecta un immoble de planta baixa i dos pisos, i ha provocat una forta columna de fum negre visible des de diversos punts de la ciutat. La teulada de l'edifici ha cedit i per ara els efectius se centren en l'extinció del foc des de fora, ja que per dins podria veure's compromesa la seva seguretat.

Incendio Girona / Bombers

 

Incendio Girona / Bombers

Incendi Girona / Bombers

Una persona confinada a l'immoble ha pogut sortir a l'exterior i, segons apunten els Bombers, ja no hi hauria ningú a dins. Els serveis del SEM també són a la zona.