Dinamarca està de dol per la mort de l'Albert, un famós yotuber que ha perdut la vida en caure des d'una alçada de 200 metres mentre gravava un vídeo pel seu canal.

Mor el 'youtuber' Albert Dyrlund

Els fets van passar dimecres als Alps italians, concretament a Forcella Pana: el danès Albert Dyrlund, de 22 anys, estava gravant un vídeo pel seu canal de YouTube, que té més de 171.000 seguidors.

Cau des d'una alçada de 200 metres

El que havia de ser un dia de rodatge es va acabar convertint en una tragèdia i va caure des d'una alçada de 200 metres i, a conseqüència dels fets, va morir, fet que ha causat gran commoció a Dinamarca, on era una persona famosa.

'Youtuber', 'instagramer' i actor

A més dels seus 171.000 seguidors a Youtube, també era molt conegut a Instagram, on té més de 239.000 seguidors. Però no només era youtuber i instagramer, també era actor i, de fet, va ser el protagonista d'una pel·lícula que va guanyar un premi l'any 2019: la comèdia 'Team Albert", basada en la història d'un jove estudiant que vol ser youtuber.

Ha estat la seva mare qui ha fet públic el tràgic accident al mitjà Newswee: "Estem molt tristos, però ens agradaria que els seus fans sàpiguen que ha passat", explica amb commoció, ja que encara no dona crèdit a què ha passat.

Albert Dyrlund/ Instagram albertdyrlund

Albert Dyrlund és un 'youtuber' danès de 22 anys que ha mort mentre gravava un vídeo pel seu canal: ha caigut des d'una alçada de 200 metres als Alps italians / Instagram albertdyrlund

"Gràcies per aquest temps, amic meu. Descansa en pau"

"Estic completament fora de si. Estic sense paraules. No puc entendre-ho. Sempre recordaré tots els nostres records. Gràcies per aquest temps, amic meu. Descansa en pau", explica Rasmus Brohave, un altre conegut youtuber danès i amic de l'Albert.

Els seus fans i seguidors emplenen les seves xarxes socials de missatges

La notícia ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i els seus fans i seguidors han emplenat el seu compte d'Instagram de missatges de condol, ja que encara no donen crèdit a la tràgica notícia.

Un 'youtuber' mata la seva nòvia en directe

No és la primera vegada que hi ha un escàndol relacionat amb youtubers en l’àmbit internacional i, de fet, fa uns mesos, es va fer viral un vídeo del youtuber rus Stanislaw Reshétnikov, conegut popularment com a Reeflay Paninique va matar la seva nòvia en directe, Valentina Grigorieva  ruixant-li la cara amb gas pebre i deixant-la despullada fora de casa, seguint els "reptes" que li demanaven els seus seguidors.