Mor la tiktoker turca Kubra Dogan, de 23 anys, després de caure del terrat d'un edifici de nou pisos, a uns cinquanta metres d'altura, mentre es gravava ballant per pujar-lo a la famosa plataforma de vídeos.

Mor la tiktoker turca Kubra Dogan

Una nova tragèdia internacional s'ha conegut avui al nostre país. Es tracta d'un fenomen cada vegada menys sorprenent: una tiktoker o influencer que mor de forma dramàtica mentre grava algun arriscat vídeo per a les seves xarxes socials.

Kubra Dogan / RRSS

Kubra Dogan / RRSS

En aquest cas es tracta de Kubra Dogan, una noia turca de 23 anys, que va caure fa uns dies del terrat de l'edifici en el qual viu la seva família a Istanbul.

Durant l'enregistrament d'un ball, la jove va trepitjar una placa de metall de la teulada, que va cedir, provocant una fatal caiguda des d'una altura de nou pisos, a uns cinquanta metres.

Ballant en un terrat: mort gravada

El més esgarrifós de tot és que la seva mort va ser gravada per la seva cosina Helen, de 16 anys, que era la que estava subjectant el mòbil mentre Kubra ballava per als seus seguidors durant la posta de sol.

Segons han informat mitjans locals, la víctima estava de visita a la capital turca per veure la seva família quan tot es va torçar. Desatenent les advertències dels seus familiars, Helen i Kubra van pujar al terrat de l'edifici a gravar tiktoks.

La seva cosina grava la caiguda de nou pisos

Tal com es veu en el vídeo, que ja és viral, la jove es va moure per asseure's a terra, recolzant-se en una placa metàl·lica, que es va trencar. El cos de la noia es va precipitar fins al carrer del costat i la seva cosina, estupefacta, grava fins i tot la seva reacció després del fort cop que se sent.

 

Després d'uns segons, el vídeo s'acaba i Helen va baixar corrent a l'habitatge familiar per explicar la situació. Llavors van trucar als serveis d'emergències, que es van desplaçar fins al lloc; però ja era tard.

La família demanda la constructora

El mitjà Daily Mail relata que els sanitaris no van poder fer res per la jove, que havia mort en l'acte. Per la seva part, Nebi Dogan, l'oncle de la tiktoker, va assegurar que els pares de la noia presentaran una demanda contra la constructora per la qualitat deficient dels materials de la teulada.

Va deixar clar que no es rendiran fins que els responsables retin comptes davant de les autoritats: "No el deixarem anar. Es veu en el vídeo. Tan aviat la noia baixa el peu, (el panell) es trenca i cau a terra des del novè pis".

'Selfies' mortals per vídeos virals

El familiar també va explicar que va avisar les adolescents que anessin amb compte i no es posessin en perill gravant vídeos arriscats per a TikTok, però elles no li van fer cas, pensant que l'home estava exagerant.

Kubra Dogan / RRSS

Kubra Dogan i la seva cosina abans de l'accident / RRSS

Després de la mort de Kubra, el seu cos va ser traslladat a la seva ciutat natal, Midyat, ubicada a la província turca de Mardin, on va ser enterrada.

Aquest tipus d'accidents han estat més comuns que mai aquest any, després de les sonades morts d'altres influencers en circumstàncies semblants.

Fa només un mes, la jove Xiao Quimei moria en caure d'una grua quan es gravava a la Xina. I dues setmanes abans, la jove Sofia Cheung, de Hong Kong, moria en caure per una cascada en una selfie mortal.