Un repartidor de Glovo de 51 anys mor en xocar contra un cotxe quan circulava amb moto a l'autovia de València a l'entrada de Madrid.

Mor un repartidor de Glovo a Madrid

Un rider de 51 anys que treballava per a l'empresa de repartiment a domicili Glovo ha mort en un aparatós accident de trànsit.

Els serveis d'emergències madrilenys han rebut un avís de sinistre cap a dos quarts d'una del migdia. Al punt quilomètric número 4 de l'autovia de València, en sentit a la capital de l'Estat, una motocicleta i un turisme han xocat de forma lateral.

Accidente mortal rider Glovo / Emergencias Madrid

Mor un repartidor de Glovo en un accident de trànsit a l'autovia de Madrid mentre treballava repartint / Emergencias Sevilla

A conseqüència de l'impacte, el motorista ha sortit disparat contra el guarda-raïl, morint en l'acte.

Els sanitaris d'emergències, en arribar, no han pogut fer res per salvar la vida de l'home i han certificat la seva defunció. També han hagut d'atendre el conductor del turisme accidentat, que patia una crisi d'ansietat.

Aparatós accident: xoc amb un cotxe i encastat contra el guarda-raïl

Des de l'empresa Glovo, start-up catalana, han confirmat que el repartidor es trobava en la seva jornada laboral en el moment de l'accident i ha activat el "protocol d'assistència i cobertura".

Un portaveu de l'empresa dirigida per Òscar Pierre i Sacha Michaud, ha traslladat el "més sentit condol i tot el suport als seus familiars i amics" i ha declarat: "Ens posem a disposició de la família per col·laborar en qualsevol qüestió".

Accidente mortal rider Glovo / Emergencias Madrid

Un rider de 51 anys mor en xocar amb un cotxe i sortir disparat per després encastar-se amb el guarda-raïl / Emergencias Madrid

Aquest és el segon repartidor que perd la vida a la capital d'Espanya en el que portem de 2021, després de la mort del rider de Deliveroo Nestor Alexander el mes de febrer.

L'empresa emergent catalana també va perdre un treballador a Barcelona el maig de 2019, quan Pujan Koirala va ser atropellat per un camió d'escombraries.

Accident de patinet a la Gran Via de Barcelona

I a Barcelona també aquest dilluns moria un nen de 15 anys en un altre accident de trànsit amb un patinet elèctric.

Abans de dos quarts d'onze de la nit, els serveis d'emergències van rebre l'avís i es van desplaçar al lloc dels fets, però no van poder fer res per la vida del menor, que va morir a conseqüència de les ferides.

El noi havia xocat amb cotxe a la cruïlla de la Gran Via de les Corts Catalanes amb la rambla Prim, al districte de Sant Martí.