El periodisme està de dol. Elia Rodríguez, una de les veus emblemàtiques de esRadio, ha mort a l'edat de 38 anys després de tenir un accident domèstic, tal com ha informat el mitjà en el qual treballava.

Mor sobtadament Elia Rodríguez

La segoviana, que es va donar a conèixer a la televisió gràcies al programa Libros con uasabi de TVE, presentat per Sánchez Dragó, ha mort en tenir una caiguda al seu domicili. Fonts properes de la cadena esRadio, segons La Vanguardia, afirmen que la periodista va caure per les escales.

Elia Rodríguez / RRSS

Elia Rodríguez / RRSS

Aquest matí la seva família ha informat a l'emissora de l'ocorregut. A continuació Federico Jiménez Losantos ha donat la trista notícia en antena, en el programa matinal de l'emissora. "Avui tenim que donar una notícia que mai no ens hagués agradat donar, ens ha deixat la nostra amiga i companya Elia Rodríguez. El nostre més sentit condol a família i amics d'aquesta gran persona i professional. Tots els teus companys et recordarem sempre", ha publicat la cadena esRadio a les seves xarxes socials juntament amb una fotografia de la periodista.

Elia Rodríguez era directora i presentadora del programa Es la mañana de fin de semana​ a esRadio. També conduïa el programa Es toros sobre tauromàquia.

Des que la notícia ha transcendit, desenes d'usuaris han mostrat el seu afecte i condolences a les xarxes socials.

Elia Rodríguez / RRSS

Fernando Sánchez Drago, el seu antic 'cap', ha lamentat la mort d'Elia: "Acaben de comunicar-me que ha mort Elia Rodríguez. Era -ho continuarà sent en la meva memòria- un ésser extraordinari en tots els aspectes possibles de la condició humana. Vaig treballar amb ella en diferents programes de esRadio i va formar part de l'equip de Libros con Uasabi. No sé què afegir. Terrible xoc. Vaig parlar amb ella fa uns dies. Anava a col·laborar en el seu programa de cap de setmana. Estic molt impressionat. Si els àngels existeixen, ella ho era".

Mor el ministre d'Emergències rus en caure per un penya-segat

Un comunicat del ministeri de Situacions d'Emergència ha informat aquest matí a través de l'agència de notícies TASS que el ministre Yevgeny Zinichev ha mort mentre treballava.

Yevgeny Zinichev Wikimedia

Yevgeny Zinichev / Cedida

El document explica: "Lamentem informar que Zinichev ha mort tràgicament mentre realitzava tasques oficials i intentava salvar la vida d'una altra persona durant exercicis simulacre interdepartamentals per protegir la zona àrtica d'emergències a Norilsk". Segons Margarita Simonyan, editora en cap de l'emissora de notícies RT, finançada per l'estat, Zinichev ha mort mentre rescatava un càmera que havia relliscat i caigut a l'aigua des de gran alçada.