Màlaga està de dol per la mort d'un jove de 22 anys: ha quedat atrapat en un contenidor de roba i ha mort asfixiat.

Mor un noi de 22 anys atrapat en un contenidor

Els fets han passat la matinada d'aquest dissabte, cap a les 6:00 al barri d'Arroyo de los Ángeles i tot ha començat quan un noi de 22 anys i de nacionalitat magrebina es dirigia al contenidor de roba.

Mor intentant agafar roba del contenidor

Tot i que encara no se li ha practicat l'autòpsia, que determinarà quines han estat les causes de la seva mort, segons els agents tot apunta que, mentre estava intentant agafar la roba de l'interior del contenidor, ha quedat atrapat per la part on es tanca i que, conseqüentment, ha mort asfixiat, segons informa el Diario Sur.

El contenidor era de Madre Coraje, una ONG que, entre moltes de les labors socials que fa, és l'encarregada de repartir roba entre els més necessitats. Quan els serveis d'emergències han rebut l'avís, immediatament s'han dirigit fins al lloc dels fets per intentar rescatar el jove, però no han pogut fer res, ja que ja estava mort.

Mort per asfíxia

La Policia Nacional treballa amb la següent hipòtesi: el jove de 22 anys, que estava sol en el moment dels fets, ha pujat sobre una butaca per accedir a la boca del dipòsit i, accidentalment, ha perdut l'equilibri, amb tan mala sort que ha quedat atrapat al contenidor i ha mort asfixiat.

Policía Nacional / Europa Press

La Policia Nacional investiga la mort d'un jove de 22 anys que ha perdut la vida mentre intentava agafar roba d'un contenidor a Màlaga / Europa Press

Cal esperar a saber els resultats de l'autòpsia

Tot i que aquesta és la hipòtesi que té més força, no es descarta res i caldrà esperar als resultats de l'autòpsia per saber exactament com ha mort aquest noi de 22 anys, del qual encara no han transcendit més dades. Els policies han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Robatoris als contenidors de roba de l'ONG

L’ONG Madre Coraje fa cinc anys que està denunciant robatoris en els contenidors de donació de roba. Des del Diario Sur expliquen que posaven unes plaques metàl·liques per evitar que els lladres s'emportessin la roba, que la venien al mercat de segona mà tant a Espanya com a altres països.

Sintecho / EuropaPress

El container on ha mort el jove és de l'ONG Madre Coraje, que ajuda a les persones en risc d'exclusió social i en situació de pobresa / Europa Press

Rescaten una dona atrapada en un contenidor a Marbella

No és la primera vegada que una persona queda atrapada en un contenidor a la província de Màlaga i, de fet, fa uns mesos, una dona de 30 anys va quedar atrapada en un contenidor de Marbella

Segons el seu testimoni, dos joves li van oferir dos euros per ficar-se al contenidor soterrat i es va quedar tancada i el vídeo del seu rescat es va fer viral.