Morten Baldur Karrebæk Pust era un dels líders neonazis "més violents" d'Europa. El seu cos ha estat trobat sense vida en un habitatge a Liverpool, Regne Unit, on havia fugit des del seu país de residència, Dinamarca.

Segons l'informe policial ara revelat el seu cos va ser trobat el setembre al barri de Anfield. Tot apunta que la mort es tracta d'un suïcidi.

Troben sense vida Morten Baldur

Morten era fugitiu i havia marxat del seu país natal després d'haver comès un brutal robatori amb violència sobre una dona de 25 anys, a qui va colpejar amb el mànec d'una destral després d'emmordassar-la amb cinta adhesiva.

Després d'un altre càrrec d'agressió durant la nit de cap d'any de 2020 al barri de Hvidovre, a Copenhaguen, Morten va eludir la seva captura i va fugir a Liverpool, on treballava com a tatuador.

Policia Inglaterra

Policia Anglaterra / Pixabay

La setmana passada es va registrar un veredicte al tribunal forense de la ciutat a Kirkdale que relatava la seva mort per suïcidi 

Un dels nazis més violents

Morten era líder dels ultres de l'equip de futbol Brondby i cantant d'una banda de rock nazi anomenada Chamber 88. Acumulava nombrosos antecedents penals, com atacar un negoci amb un còctel molotov i altres càrrecs d'agressió.

El grup d'investigació d'esquerra Redox el va descriure com "un dels nazis més violents de Dinamarca" i estava considerat com un dels més violents del continent europeu, recull 20 minutos.