Un nen de set anys ha mort aquest dilluns al matí en caure des d’un celobert d’un pis turístic al districte de l’Eixample de Barcelona, tal com ha avançat el diari Ara i han confirmat els Mossos d'Esquadra. Concretament, el nen s'ha precipitat en un celobert del pis número 118 del carrer de la Diputació, entre Viladomat i Comte Borrell, al barri Nova Esquerra de l’Eixample.

1BDF83D5 4F65 439C A916 2AF716D643D6 2948 0000006FEF7689AE
Agents dels Mossos a l'exterior del pis on ha caigut la criatura, a Barcelona / Carlos Baglietto

Quan els Mossos han arribat al lloc, juntament amb efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), han certificat la mort del menor. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les investigacions per aclarir com ha passat i com l’infant ha caigut des d’un segon pis, que tenint en compte que hi ha baixos i principal, és en realitat un quart pis. Segons les primeres informacions, tot sembla indicar que es tracta d'un accident.

Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha activat el Centre Urgències i Emergències Socials (CUESB) per atendre els familiars de la víctima. La família és de nacionalitat israeliana i estaven de turisme a la capital de Catalunya. Ara, els Mossos han iniciat tràmits amb el Consolat d'Israel.