Un motorista mor en un accident de trànsit a la Ronda Litoral de Barcelona: és la cinquena víctima mortal d'aquest 2021 a la capital catalana.

Un motorista mor en un accident de trànsit la Ronda Litoral

Els fets han passat aquest dilluns a les 10:15 en el punt quilomètric 7.2 de la Ronda Litoral de Barcelona, en sentit Besòs, segons informa l'Ajuntament de Barcelona. Per causes que encara s'estan investigant, un motorista de 57 anys va caure del vehicle quedant greument ferit.

Immediatament, els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques es van desplaçar fins al lloc dels fets i van traslladar la víctima a l'hospital, ja que estava greument ferida.

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Un motorista de 57 anys mor en un accident de trànsit a la Ronda Litoral de Barcelona / Carles Palacio

No obstant això, malgrat els esforços dels metges, el motorista de 57 anys va acabar morint i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l'accident.

Cinc víctimes mortals en accidents de trànsit a Barcelona

Aquesta és la cinquena víctima mortal en un accident de trànsit a Barcelona des de principi d'any  dels quals tres eren motoristes, un dels col·lectius més vulnerables pel que fa a la seguretat viaria a la ciutat.

Un motorista mor envestit per una furgoneta a Sants

De fet, fa una setmana, un motorista va morir envestit per una furgoneta al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona: la víctima era un home de 32 anys i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per esclarir els fets.

Un ciclista condueix en direcció contrària

Aquest diumenge, s'ha detectat una infracció molt perillosa a la Ronda Litoral: un ciclista circulant en direcció contrària a la sortida 22 en sentit Llobregat, posant en perill tant la seva pròpia vida com la de la resta de vehicles, fet que ha causat gran indignació a les xarxes socials.