Un noi de 26 anys ha mort per un accident de trànsit a la Roca del Vallès (Vallès Oriental) aquest dilluns.

Accident de trànsit mortal a la Roca del Vallès

L'accident s'ha produït aquest diumenge al punt quilomètric 8 de la carretera C-60, a l'altura de la Roca del Vallès. Els agents han rebut l'avís a les 11:02, segons informa el Servei Català de Trànsit.

SEM / Carles Palacio

Un motorista de 26 anys mor per un accident de trànsit a la Roca del Vallès (Vallès Oriental) aquest dilluns / Carles Palacio

Accident múltiple amb tres motoristes

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir un accident múltiple amb tres motoristes implicats: d'aquests tres conductors, dos van resultar ferits: un menys greu, que ha estat traslladat a l'hospital de Granollers i un altre ferit de gravetat, que ha estat ingressat a l'hospital de Sant Pau on, finalment, aquest dilluns a la matinada, ha acabat morint.

Mor un motorista de 26 anys de l'Hospitalet de Llobregat

Es tracta d'O.Y.E.E.; de 26 anys i de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Amb aquesta són nou les víctimes que han mort en accident de trànsit a les carreteres catalanes.

Xoca contra un porc senglar

No és la primera vegada que un motorista mor en un accident de moto a la Roca del Vallès i, de fet, fa uns mesos, un altre motorista també va morir en aquest poble en xocar amb un porc senglar que estava al mig de la carretera.