Un matrimoni mor en un terrible accident de trànsit a Alfaro, la Rioja: el cotxe ha caigut al canal de Lodosa i han mort ofegats.

Accident de trànsit mortal a Alfaro

Els fets han passat aquest divendres quan, per causes que encara s'estan investigant, el vehicle al qual viatjaven un matrimoni de 76 i 62 anys s'ha precipitat i ha caigut a l'aigua.

Accidente canal Lodosa / Twitter bomberos_na

Un matrimoni mor ofegat en un accident de trànsit: han caigut al canal de Lodosa d'Alfaro (Rioja) / Twitter bomberos_na

SOS Rioja ha rebut una trucada alertant d'una caiguda al canal de Lodosa, al punt quilomètric 79 de la carretera N-113, en el terme municipal d'Alfaro.

Un matrimoni mor ofegat al canal de Lodosa

Els agents de la Policia Foral de Navarra, que estaven patrullant a prop de la zona al moment dels fets, han intentat rescatar el matrimoni, però no ho han aconseguit, ja que hi havia una gran quantitat d'aigua i el cabal del canal era molt fort.

Quan els Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets, però no els han pogut rescatar a causa del nivell de l'aigua del canal i s'han hagut d'esperar dues hores. Finalment, han pogut comprovar que, a l'interior del vehicle, hi havia els cadàvers dels ocupants del cotxe.

Les víctimes mortals d'aquest terrible accident són Ramón Segura López, de 76 anys  i Margarita Bayo Rivero, de 62 anys.