Ahir al migdia va tenir lloc un sinistre de trànsit on es van veure implicats un camió i una motocicleta a l’alçada del número 614 del carrer Aragó, al districte de Sant Martí. A conseqüència del sinistre, la motorista, una noia de 22 anys, va resultar greument ferida. El consistori ha lamentat la seva mort.

Accident mortal al carrer Aragó

Al lloc dels fets van arribar unitats de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que van traslladar a la noia fins a un centre hospitalari on lamentablement va morir ahir al vespre.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre.

Guardia Urbana Barcelona Archivo / Cedida

Guàrdia Urbana Barcelona / Cedida

El consistori de Barcelona, en un comunicat, lamenta la seva mort, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.

Aquesta és la novena víctima mortal en sinistre de trànsit a Barcelona en el que portem d’any , dels quals cinc són motoristes, un dels col·lectius més vulnerable pel que fa a la seguretat viària a la ciutat.

Borratxo a tota velocitat a Alpicat s'accidenta amb fill de copilot

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un veí d'Alpicat (Segrià) de 34 anys de nacionalitat que anava begut i amb el seu fill, menor d’edat, al cotxe. Va ser detingut pels delictes de conducció temerària, conduir sota l'efecte de les begudes alcohòliques, negativa a sotmetre's a la prova de detecció alcohòlica i lesions per imprudència greu.

Una patrulla de Trànsit de la policia catalana va anar al voltant de les deu de la nit a la plaça Gaudí d'Alpicat arran de la sortida de via d'un vehicle en una rotonda.