La influencer xinesa, Xiao Quimei, mor en caure d’una grua a 50 metres d'alçada. Estava gravant un vídeo per les seves xarxes socials. Era usuària de Tik Tok i tenia més de 100.000 seguidors a aquesta xarxa social, on compartia el que feia cada dia amb els seus seguidors.

Va caure d'una grua mentre es gravava

Xiao Quimei treballava d’operària d’una grua a la ciutat de Quzhou, a l’est de la Xina. Els mitjans locals van explicar que era una important influencer amb milers de seguidors i tenia dos fills petits.

Quan va tenir lloc l'accident, el passat 20 de juliol, no hi havia cap altre treballador. Eren les sis de la tarda i es trobava sola a la feina. La jove va caure d’una grua des d'una alçada mortal. 

La grua tenia 50 metres d’altura i es va gravar tota l'estona fins que va caure a terra. La noia parlava amb la càmera mentre queia, segons ha relatat The-Sun.com.

Els testimonis van assegurar que van veure la noia amb el telèfon a la mà quan va xocar contra el terra.

La família ha declarat que no s'estava gravant

La família ha declarat que la noia va relliscar i va caure a terra. Neguen rotundament que s’estigués gravant. La família va dir que Xiao Quimei era una treballadora molt professional que no utilitzava el mòbil mentre treballava. Sempre el guardava en horari laboral.

Grúa muerte influencer / The Sun

Imatge de la grua des d'on va caure la influencer Xiao Quimei / The Sun 

'Selfie' mortal de la influencer Sofia Cheung

Una altra influencer va morir l'11 de juliol per fer-se una selfie des d'una cascada. La jove es deia Sofia Cheung i tenia 17.000 seguidors. Estava passejant amb els seus amics al parc Ha Pak Lai.

La influencer va voler fer-se una foto al costat de la cascada Pineapple Mountain. La Sofia va perdre l'equilibri i va caure a l'aigua. Els seus amics van trucar immediatament a emergències.

Els socorristes van llençar-se a ajudar-la i va ser traslladada a un hospital de Hong Kong. Els metges van declarar que era morta.

Sofia Cheung / RRSS

Imatge de la influencer Sofia Cheung / Xarxes Socials

Un influencer es dispara al cap jugant amb una pistola

Un altre cas d'un incident a un influencer és el de Whisltin Diesel. L'influencer nord-americà Whistlin Diesel va disparar-se al cap mentre jugava amb una pistola. Estava disparant contra unes plaques de metall quan una de les bales va rebotar i li va donar al cap.

Quan la bala se li va incrustar al cap, va haver d'anar a l'hospital urgentment. De camí a l'hospital es va fer una foto on tenia la cara coberta de sang i la va compartir amb els seus seguidors, va informar TooFab.  

WhistlinDiesel / @whistlindiesel

Imatge de WhistlinDiesel / @WhistlinDiesel 

"No estic segur de com estic viu", va escriure. Va donar les gràcies per estar bé després de l'accident i va mostrar-se optimista davant les pròximes jornades de tir.