Una infermera va ser trobada ahir malferida al pàrquing del centre de salut en què treballava a Conca, Castella - La Manxa, i va morir poc després a l'hospital a conseqüència de les ferides. Ara, s'investiguen les circumstàncies de la mort.

Apareix una infermera malferida al pàrquing del CAP on treballava

Poc després de les vuit del matí d'aquest dimarts, una infermera de 52 anys va ser trobada malferida i pràcticament inconscient al pàrquing del centre de salut de Conca en què treballava, a la cruïlla entre l'avinguda Música Española i el carrer Río Mariana.

Va ser traslladada d'urgència a l'Hospital Virgen de la Salud, on va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i on els metges van intentar salvar la seva vida sense èxit.

La dona va morir després de pocs minuts a conseqüència de la gravetat de les ferides, tal com informen fonts de la Delegació de la Junta de Castella - La Manxa.

Mor després d'uns minuts a l'UCI: investiguen els fets

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Conca ha obert diligències per intentar esbrinar què o qui va causar la mort de la dona. La Policia també va obrir una investigació que encara segueix en marxa per esclarir els fets.

De moment, es desconeixen més dades, i moltes romanen confidencials per garantir l'èxit de les indagacions. Encara no es descarta cap hipòtesi, ni d'agressió per part d'una altra persona ni d'accident.

Troben el cos d'una jove desapareguda a València

També avui un altre succés envoltat de misteri ha tingut lloc. El cos d'una jove desapareguda a Paiporta, València, el passat 3 d'abril, ha estat trobat sense vida surant al canal de Massarojos, a 20 quilòmetres del lloc on se li va perdre el rastre.

La seva família va denunciar la desaparició dissabte, després d'hores sense pistes sobre on era, i avui, quatre dies després, el seu cadàver ha aparegut. 

Agents del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil han estat a càrrec del rescat del cos de la víctima.

GEAS Guardia Civil / Europa Press

La Guàrdia Civil rescata el cos sense vida d'una noia desapareguda a Paiporta, València, fa quatre dies / Europa Press

S'ha obert una investigació per esclarir les causes de la mort de la noia i les circumstàncies en què va acabar surant en aquest canal de la pedania valenciana de Massarojos.