Accident mortal a la Festa Major de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Un home de 35 anys ha perdut la vida després de caure d'una atracció instal·lada a l'Espai Aventura't de les celebracions patronals del municipi barceloní. Segons han informat des del consistori, els fets van tenir lloc aquest dimarts a la tarda poc després de les quatre, quan l'individu va accedir, presumptament, al recinte ubicat a la plaça de la Fàbrica Nova sense autorització i quan es trobava tancat al públic general. L'incident, concretament, va registrar-se a dos quarts de cinc.

Tot apunta que l'home de 35 anys va accedir a les instal·lacions i una de les atraccions muntades especialment per les celebracions de la població, desobeint les recomanacions dels vigilants de seguretat. Així ho ha assegurat l'Ajuntament de Castellar del Vallès en un comunicat, el qual ha precisat que l'individu, un cop a l'interior del recinte, va enfilar-se dalt d'una atracció i va caure des d'una alçada considerable. Va patir traumatismes múltiples i, una vegada atès pel personal sanitari, va ser traslladat i ingressat en estat crític a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell (Vallès Occidental), on finalment va acabar perdent la vida poc després.

El consistori lamenta el succés i tanca l'espai firal

L'Ajuntament de Castellar del Vallès ha lamentat el tràgic succés i ha expressat el seu condol a familiars i amics de la víctima. També ha anunciat que vistes les circumstàncies en què s'ha produït l'accident, l'activitat de l'espai firal anomenat Espai Aventura't ha estat anul·lada durant tota la tarda d'aquest dimarts, lamentat des del consistori "les molèsties que això hagi ocasionat". No obstant això, el Castell de Focs de cloenda de la Festa Major previst per les deu de la nit s'ha mantingut tot i l'incident.