Un home ha mort atropellat per una embarcació a la platja de les Salines, a Cubelles (Garraf, Barcelona). El banyista es trobava nadant a uns 200 metres de la costa quan una barca li ha passat per sobre, atropellant-lo i causant-li greus ferides al cap. El conductor de la barca ha donat l'avís als serveis d'emergències, activant tot un dispositiu de la policia marítima dels Mossos d'Esquadra que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per assistir la persona accidentada i traslladar-la fins a terra.

Malauradament, un cop a la costa, el metge només ha pogut certificar la mort del banyista. La Guàrdia Civil, per la seva banda, ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies d'aquest fatídic accident. Per ara, es desconeix la identitat de la víctima mortal, tot i que s'està treballant per identificar-la. 

L'hèlix de la barca ha causat serioses ferides al banyista

Els fets han ocorregut la tarda d'aquest dissabte, 16 de juliol, a la costa barcelonesa del Garraf, concretament a la platja de les Salines, al municipi de Cubelles, a les 18:25 de la tarda. L'home, del qual no ha transcendit informació perquè no ha estat identificat, estava banyant-se i nadava allunyat uns 200 metres de la costa, quan una barca de 5,5 metres d'eslora l'ha atropellat. L'embarcació ha arrencat els motors i aixecat el fondeig, i en aquest precís moment, ha ferit el banyista. La causa de la mort de l'home han les serioses ferides al cap que li ha provocat l'hèlix de l'embarcació en passar-li per sobre.