L'home de 46 anys apunyalat aquest dissabte a al Parc de Arriaga, als voltants del Cementiri de La Almudena de Madrid, ha mort, segons han informat fonts policials. Samur-Protecció Civil l'havia traslladat a l'Hospital Universitari La Paz en situació de gravetat després de ser ferit amb una arma blanca. 

Apunyalament mortal a Madrid

Els fets van ocórrer passades les 19.30 hores, quan els sanitaris van atendre l'home després de patir una parada cardiorespiratòria com a conseqüència de la ferida.

L'efectius de Samur-Protecció Civil li van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP), que consisteix a fer una escissió per poder accedir al cor i efectuar una toracotomia, després de la qual han pogut recuperar el pols del ferit.

Ganivet mà / Pixabay

Ganivet (arxiu|) / Pixabay

La Policia Nacional està investigant l'esdeveniment. Una psicòloga va haver d'atendre els familiars i la Policia Municipal també ha col·laborat en la resposta a l'incident.

Mor un jove apunyalat mentre feia 'botellon'

Els fets han passat aquest diumenge de matinada, cap a les 3:50, a la zona de la Torre de Lleó, als aparcaments del carrer El Encinar. Els amics relaten que es trobaven al lloc dels fets de botellon quan se'ls va apropar un grup de sis persones i van començar a agredir-los. Un d'ells, segons indiquen, va treure una navalla i va ferir fatalment el jove.