Un treballador de 36 anys del servei municipal de recollida de residus de Terrassa (Vallès Occidental) ha mort aquest dissabte en accidentar-se amb el carretó elevador que transportava.

Accident laboral mortal a Terrassa

Els fets, segons un comunicat del consistori, han passat al voltant de les 18:30 a les instal·lacions de Ca Barba, de l'empresa Eco-Equip, quan el treballador, veí de Terrassa, estava conduint el carretó i va patir un accident.

No van poder fer res per salvar la víctima

Al lloc dels fets es van desplaçar diverses unitats de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) després de ser alertats pels treballadors del recinte, però no van poder fer res per salvar la víctima.

Els bombers van treballar per retirar la màquina i excarcerar el treballador

Els bombers van treballar per retirar la màquina i excarcerar el treballador. Al lloc de l'accident van acudir també l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i la tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares.

En el comunicat, el consistori lamenta aquesta mort i transmet el seu condol a la família de la víctima. Han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Mor un treballador en un accident laboral a Terrassa (Vallès Occidental) / Carles Palacio

Un jove de 19 anys mor en un accident laboral al Llobregat

No és la primera vegada que un home mor en accidents laborals a Catalunya i, de fet, fa uns mesos, va morir un jove de 19 anys en un accident laboral a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). 

Els familiars de la víctima de Cornellà trenquen el silenci

Els fets van passar el divendres 30 d'abril i "hi ha oberta una investigació de la Policia i tot està en mans dels jutjats. No volem diners, només volem que paguin amb la pena màxima pels responsables d'aquest homicidi i que la gent conegui què ha passat", conclou un familiar de la víctima, que també explica que l'empresa no s'ha posat en contacte amb ells ni per mostrar el condol ni per donar explicacions.