Un home mor atrapat en un ascensor a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) mentre feia tasques de manteniment en una finca de veïns.

Mor un home atrapat en un ascensor a Esplugues de Llobregat

Els fets han passat aquest dijous, 5 d'agost a les 17:00, en un edifici d'una comunitat de veïns d'Esplugues de Llobregat. Tot ha començat quan la víctima d'aquest accident laboral estava fent tasques de manteniment a l'ascensor quan, per causes que encara s'estan investigant, va quedar atrapat.

Quan els Mossos d’Esquadra, la Policia Local d’Esplugues de Llobregat i els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van rebre l'avís, immediatament es van dirigir fins al lloc dels fets, però malauradament no van poder fer res per salvar-li la vida.

La víctima és un veí de Cornellà de Llobregat

La víctima d'aquest accident laboral mortal és un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i, de moment, no han transcendit més dades sobre la víctima. La investigació continua oberta i els policies estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat que ha obert aquesta investigació ha informat dels fets al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Esplugues de Llobregat i del Departament d’Empresa i Treball.

Noi de 19 anys mor en un accident laboral a Cornellà

Malauradament, aquest no ha estat l'únic accident laboral mortal del Baix Llobregat en els darrers mesos i, de fet, fa tres mesos, un noi de 19 anys també va morir en un accident laboral en una fàbrica tèxtil a Cornellà de Llobregat.

Parla la família de la víctima

La família del Xavi, la víctima mortal, va viralitzar el cas d'aquest noi de 19 anys, ja que segons el seu testimoni, l'empresa no s'ha volgut fer responsable del cas, tot i que les condicions laborals que oferia als seus treballadors eren incorrectes i perilloses. 

Els fets van passar el divendres 30 d'abril i "hi ha oberta una investigació de la Policia i tot està en mans dels jutjats. No volem diners, només volem que paguin amb la pena màxima pels responsables d'aquest homicidi i que la gent conegui què ha passat", conclou un familiar de la víctima, que també explica que l'empresa no s'ha posat en contacte amb ells ni per mostrar el condol ni per donar explicacions.

Un altre accident laboral mortal a Terrassa

Fa un mes, un altre jove també va morir en un accident laboral, en aquest cas, a Terrassa (Vallès Occidental): la víctima mortal és un home de 36 anys que va morir en accidentar-se amb el carretó elevador que transportava. Tot i que els Bombers de la Generalitat el van intentar rescatar, no van poder fer res per salvar-li la vida.