El José Luis és el funcionari de Duanes que ha mort lluitant contra el narcotràfic: estava perseguint una llanxa des de l'helicòpter quan aquest ha caigut a l'aigua.

Mor José Luis Domínguez Iborra

Algesires (Cadis) està de dol per la mort de José Luis Domínguez Iborra, un treballador de Duanes que ha mort la matinada de dissabte a diumenge en una operació antidroga a l'estret de Gibraltar: estava en un helicòpter amb dues persones més, el pilot i el copilot quan, de cop i volta, l'helicòpter es va desestabilitzar i va caure al mar.

Víctima col·lateral del narcotràfic

Afortunadament, els seus dos companys han aconseguit sobreviure, però el José Luis ha mort, convertint-se en una víctima col·lateral del narcotràfic. La seva mort ha causat gran commoció a Algesires i tothom ha mostrat el seu suport cap als familiars i amics. 

"Era un  bon home i un valent"

"Vaig veure a José Luis moltes vegades en acció. Era un bon home i un valent", explica Arturo Pérez-Reverte al seu compte de Twitter, on ha aprofitat l'ocasió per explicar que coneix el José Luis des de fa més de 30 anys i que en una ocasió va saltar des d'un helicòpter per evitar que s'enfonsés una narcollanxa carregada d'haixix.

José Luis / Twitter samupinon

Jose Luis Dominguez Iborra mor perseguint narcotraficants a l'estret de Gibraltar / Twitter samupinon

Era funcionari de Vigilància Duanera

José Luis Domínguez Iborra era funcionari de Vigilància Duanera des de feia anys i els seus companys de feina han mostrat el seu condol per la pèrdua i han assegurat que Domínguez Iborra era un gran treballador

Els seus companys de feina mostren el seu condol per la mort del treballador

"Descansa en pau José Luis, ja et trobem a faltar. Sempre ens deixen els més grans, vola alt company", diu un dels seus companys de feina, que no ha dubtat a compartir una foto amb la víctima mortal per mostrar el seu condol públicament.

"Els que el vam tenir de company molts anys i sabem del seu bon fer ens queda el seu record i acompanyem a tota la seva família en aquests tristos moments", comenta un altre company de feina del José Luis.

Jose Luis en una misión / Twitter perezreverte

José Luis Domínguez lluitava contra el narcotràfic / Twitter perezreverte

Complicada lluita contra el narcotràfic

La mort de José Luis Domínguez Iborra ha posat de manifest la desprotecció que tenen els funcionaris que lluiten contra el narcotràfic, sobretot a la zona de l'Estret de Gibraltar, on el tràfic de drogues és un fet bastant usual. La Guàrdia Civil està investigant el cas i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.