Una dona ha mort aquest dissabte en cremar-se per culpa d'una estufa en el municipi corunyès de Trazo, segons informa el 112 Galícia.

Mort per cremades a Trazo

Cap a les 11.00 hores, un veí es va trobar desorientat pel carrer a un home, que resideix a l'habitatge de la morta, que el va portar fins a la casa.

Allà, el veí va trucar al 112 per sol·licitar assistència per a una dona que havia trobat cremada al costat d'una estufa, en un habitatge al lloc de Tarrío. Assegurava que hi havia molt fum però que, en aquell moment, no hi havia incendi.

Foc / Pixabay

Foc (arxivament) / Pixabay

Tot sembla indicar que l'estufa va provocar flames a la roba de la dona, pel contacte directe, causant-li cremades al cos a les que no va aconseguir sobreviure", explica el 112 Galícia.

Van ser avisats 061, Guàrdia Civil i Bombers d'Ordes, que van comunicar que no van haver d'intervenir, ja que en arribar ja no hi havia incendi.

Incendi mortal a Cassà de la Selva

Aquest divendres han mort dues persones en un incendi en un pis ocupat en Cassà de la Selva (Girona). A més, quatre persones van resultar ferides. Tot apunta que les flames es van originar per culpa de la manipulació il·legal de la llum.