Diumenge tràgic a Cadaqués (Alt Empordà): una dona de 70 anys ha mort en caure accidentalment per un penya-segat.

Una dona de 70 anys mor a Cadaqués

Una dona de 70 anys ha mort aquest diumenge en caure per un penya-segat a Cadaqués. L'accident ha tingut lloc al voltant de les 11:30 en un tram del camí de ronda que passa pel municipi, segons informa el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Ha caigut per un penya-segat

Quan s'ha rebut l'avís, immediatament, s'han activat els Bombers de la Generalitat i també unitats de muntanya i aquàtiques dels Mossos d'Esquadra, que s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que la dona havia mort en caure pel penya-segat. Tot i que a priori ha caigut accidentalment, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Els Bombers atenen més de vint incidents

Els Bombers de la Generalitat, aquest cap de setmana, han atès més de vint incidents relacionats amb el medi natural, la majoria per rescatar excursionistes accidentats a la muntanya o per atendre ciclistes accidentats en zones de difícil accés, segons informen ells mateixos en una nota de premsa.

Rescaten un ferit a Sant Feliu de Guíxols

De fet, aquest diumenge a la tarda han rescatat una persona ferida a la via ferrada de la Cala del Molí a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i, tal com es pot veure al vídeo, l'han rescatat amb helicòpter i, posteriorment, l'han traslladat a l'ambulància.

"Per tal d'evitar accidents, les persones que tinguin previst dur a terme activitats al medi natural han d’adoptar certes mesures preventives, tant a l’hora de planificar com de realitzar la sortida. Així mateix, també és de vital importància un bon equipament i una condició física i psíquica adequada al nivell d’esforç que requereix l’activitat", expliquen els Bombers de la Generalitat.