Mor el conductor d'un totterreny en un accident de trànsit a Castellet i la Gornal (Alt Penedès).

Accident de trànsit mortal a Castellet i la Gornal

El conductor d’un totterreny ha mort en un accident a la BV-2116 a Castellet i la Gornal (Alt Penedès), al punt quilomètric 3,6. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 13:33, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut un accident amb un totterreny implicat i el conductor i únic ocupant del vehicle ha mort.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Moren 21 persones a les carreteres catalanes

Amb aquesta víctima, són 21 les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2o21 a la xarxa viària interurbana de Catalunya segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Un conductor d'un totterreny mor en un accident de trànsit a Castellet i la Gornal (Alt Penedès) / Carles Palacio

Un motorista mor al Penedès

A més, el cas d'aquest accident de trànsit mortal no ha estat l'únic registrat els últims dies en aquest poble del Penedès: fa menys d'una setmana un motorista va morir a Castellet i la Gornal (Alt Penedès), convertint-se en la primera víctima mortal a les carreteres catalanes a Setmana Santa del 2021.