Mor un home de 49 anys després d'empassar-se accidentalment una abella quan circulava amb la bicicleta a prop de Polinyà del Xúquer, a València.

S'empassa una abella quan anava amb bici

Aquest diumenge cap a tres quarts de dotze del migdia, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre una inusual i tràgica trucada d'emergència.

Un home que circulava amb bicicleta per la carretera CV-505, que va des d'Algemesí fins a Albalat de la Ribera, havia patit un incident.

Durant la passejada sobre rodes amb un grup d'amics, una abella li va entrar a la boca de forma accidental. L'insecte li va picar a la part interior de la gola, provocant-li una inflamació que li va obstruir les vies respiratòries.

Van ser els acompanyants qui van trucar els serveis d'emergències, que van enviar una dotació que va realitzar-li maniobres de reanimació a la víctima.

Però l'home, a causa de la picada, havia patit una aturada cardiorespiratòria que no es va poder revertir, informa el CICU.

Mor un ciclista a València

Tot i que encara s'està pendent dels resultats de l'autòpsia, tot sembla indicar que la picada de l'insecte va provocar una inflamació i d'aquí va resultar una insuficiència respiratòria que va acabar amb la vida de l'esportista.

Un motorista mor en un accident a la Ronda Litoral de Barcelona

I més a prop, al punt quilomètric 7,2 de la Ronda Litoral de Barcelona en sentit Besòs, un motorista va morir aquest dilluns en un accident de trànsit a un quart d'onze del matí, informava l'Ajuntament de Barcelona. Per causes que encara s'estan investigant, un motorista de 57 anys va caure del seu vehicle quedant greument ferit.

SEM / Carles Palacio

Un motorista mor en caure de la seva motocicleta en la Ronda Litoral de Barcelona / Carles Palacio

Tot i la rapidesa de la Guàrdia Urbana i els efectius del SEM, que van traslladar la víctima a l'hospital, els metges no van poder fer res per salvar la vida de l'home, que finalment va morir ingressat al centre sanitari. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l'accident.