Un home ha mort calcinada a l'interior de la cabina d'un camió que es trobava aparcat a l'àrea de descans de l'autovia al terme municipal de Zuasti (Navarra).

Mor calcinat en un camió

L'esdeveniment va tenir lloc sobre les 22:38 hores d'ahir a la nit, quan els serveis d'emergències van ser avisats que en aquest terme de l'AP-15 hi havia un camió en flames estacionat a una àrea de servei al quilòmetre 105 de l'AP-15.

Policia Foral Navarra / Europa Press

Policia Foral Navarra / Europa Press

Fins al lloc es van desplaçar efectius de Bombers de Cordovilla, així com diferents equips de la Policia Foral que, després de d'apagar l'incendi, van comprovar que a l'interior de la cabina del camió es trobaven les restes carbonitzades d'una persona.

La Brigada d'Atestats i Investigació de la Policia Foral es va fer càrrec de la investigació del succés, del qual es desconeixen les causes que el van motivar.

Apareix morta Remedios Mora

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat el cos sense vida de Remedios Mora Domínguez, la dona de 32 anys desapareguda aquest divendres al municipi malagueny de Yunquera. La jove es trobava a l'interior del seu vehicle accidentat, al fons d'un barranc del terme municipal d'Alozaina.