Una dona de 75 anys ha mort després de perdre l'equilibri mentre estenia la roba treta per la finestra. Ha caigut al pati interior del bloc de pisos, s'ha colpejat el cap i ha mort al cap de pocs minuts.

Mor en caure al pati interior

Els fets van ocórrer dimarts passat a Gijón (Astúries). Segons ha informat la Policia Nacional a Europa Press, uns veïns van trucar cap a les 20.15 hores als serveis d'emergència, després de trobar el cos de la dona al terra del pati on solen estendre la roba.

La Policia i l'UVI mòbil es van desplaçar allà immediatament, però el lloc on es trobava la dona era molt estret i va ser necessària la intervenció dels bombers. Quan van aconseguir accedir ja res no van poder fer per salvar-li la vida.

Policia Nacional / EFE

Policia Nacional / EFE

Malgrat caure des d'un primer pis l'àvia presentava una gran ferida al cap que coincidia amb una vorada metàl·lica. Així donc, la primera hipòtesi apunta que va ser un cop contra la vorada el que va acabar amb la seva vida, relata Europa Press. El cos ja està a l'Institut de Medicina Legal on l'autòpsia determinarà la causa.

Roba a mig estendre

A casa de l'àvia els agents van trobar roba humida encara per tendir la qual cosa apunta que l'accident va ocórrer en meitat de la tasca. Un germà de la víctima, que va acudir al lloc de l'accident, va declarar que la dona tenia a la finestra testos amb geranis, per no espatllar-los solia enfilar-se mentre estenia la roba.

Existeixen indicis que la caiguda va produir-se diverses hores abans que es trobés el cadàver, ja que part de la roba que penjava a l'estenedor ja era seca. Tot això haurà d'aclarir-lo la investigació policial que ja està en curs.