Un home s'ha fet viral a Twitter al confondre un company de feina amb un conegut de Tinder. L'autor del malentès, el tuiter Eduardo Fonseca, així ho ha compartit al seu compte, aportant una breu però intensa descripció: “Jo no em canso de fer el ridícul”. 

Pensant-ho bé, encara sort que l’Eduardo es va mostrar dubitatiu amb la identitat de l’intrús, preguntant tímidament si provenia “de Tinder”, perquè del contrari probablement hauria dit coses més obscenes: “a casa teva o a casa meva”, podria replicar.  

Un home confon un amic de Tinder amb un company de feina 

La conversa aparentava ser del tot normal. L’Eduardo va rebre un missatge correcte al Whatsapp: “Hola”, deia el company de feina, per després presentar-se amb el nom. Només l’Eduardo sap el que li va passar pel cap, però immediatament va passar a l’acció: “Hola… de Tinder?”, va dir, referintse a l'aplicació per conéixer i intimar amb gent desconeguda, tot afegint una cara entremaliada.

Al company de feina no li va fer gaire gràcia, més aviat indiferència: “No, de la feina”, va contestar. A continuació, l’Eduardo se'n feia creus, conscient de l’error garrafal que havia comès, i va decidir compartir-ho a Twitter. 

El cert és que no es tracta d’un guió de Quentin Tarantino, però té la seva gràcia. De fet, l’Eduardo ja s’ha apropiat un personatge: el que fa el ridícul. Almenys així ho va afirmar ell al seu perfil de Twitter un cop compartida la conversa als seus seguidors. 

Un home confon al seu company de feina amb un amic de Tinder / Pxfuel

Un home confon al seu company de feina amb un amic de Tinder / Pxfuel

La resposta al company de feina es fa viral a Twitter

La conversa de l’Eduardo amb el seu company de feina es va fer viral a Twitter. Ràpidament va començar a córrer per la xarxa. L’Eduardo, estupefacte amb la repercussió de les seves accions, encara no s’ho acaba de creure: “19.000 M’agrada? M’estàs vacil·lant?”, ha celebrat al seu perfil. 

Això sí, la fama no ha canviat l’Eduardo. Ell es manté ferm en els seus ideals de convivència, i així ho ha demostrat amb un nou missatge que deixa clares les seves intencions. Al·ludeix a tots aquells que riuen al llegir la conversa amb el company de feina a contactar en privat amb ell, sempre que siguin "guapos",  ha reclamat el depredador contemporani.