L'actor Micky Molina va ser detingut aquest dimecres a l'aeroport d'Eivissa per resistència i desobediència a l'autoritat, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil.

Detingut l'actor Micky Molina a Eivissa

Segons l'informe policial, després d'arribar a l'Illa cap a les 22.00 hores d'aquest dimecres, l'actor va protagonitzar un aldarull a l'aeroport.

Micky Molina / Europa Press

Micky Molina / Europa Press

Els fets van succeir a la zona de control Covid. L'actor s'hauria negat a practicar-se una prova anti coronavirus. Testimonis directes asseguren que l'actor va increpar i va insultar les autoritats, que van procedir a traslladar-lo a dependències de la Guàrdia Civil a Can Sifre. Molina ha passat la nit al calabós de Sant Antoni. Allà roman en espera de celebrar-se la vista judicial aquest dijous.

Antecedents a Eivissa

Ja a l'estiu de 2019, l'actor va ser investigat a Eivissa per un delicte contra la seguretat viària, per un atropellament a una nena en un aparcament d'un restaurant de Santa Eulària. L'actor va donar positiu en les dues proves del control d'alcoholèmia.

Control alcoholèmia / Pixabay

Control alcoholèmia (arxiu) / Pixabay

La família de la nena va defensar l'actor amb un comunicat en el que va explicar que Molina "no va poder evitar que el vehicle es desplacés lleugerament cap endavant tocant lleument a la nena, que, en veure que el cotxe se n'anava cap a ella, es va llançar a terra, fent-se com a conseqüència algunes esgarrapades als genolls en fregar sorra i asfalt".

Segons van expressar llavors els pares de la petita, "Miguel ens va demanar reiterades vegades perdó molt compungit i després de l'incident s'ha posat en contacte amb nosaltres cada dia per interessar-se per l'estat de la nena, demanant constantment disculpes i lamentant el succeït".

L'actor viu gran part de l'any a Eivissa.