La família reial espanyola, cada any més retratada pels seus propis actes i en plena voràgine d'escàndols de corrupció, té entre els seus membres a una ja prestigiosa youtuber.

La youtubera de la família reial

No és una de les influencers típiques que ens ensenyen cada dia el que mengen, les cremes que utilitzen o la roba que es posen, ni de bon tros. Es tracta de Leonor, la princesa que acumula centenars de milers de visualitzacions en YouTube.

Leonor en els Premis Princesa d'Astúries / EP

Per segon any consecutiu, tal com informa Jaleos, els vídeos en els quals apareix l'hereva al tron són els més vistos del canal de la Casa Reial. Entre ells destaquen aquells en els quals apareix la princesa en algun dels seus discursos.

Leonor bat rècords en YouTube

Aquest any ja ha aconseguit dues xifres ben envejables al món dels influencers: només el clip en el qual va parlar ella sola a la gala dels Premis Princesa de Girona el passat 1 de juliol, acumula gairebé 160.000 visualitzacions. Es tracta d'un discurs que va fer en català i més tard en castellà.

Tanmateix, el rècord el té el vídeo dels Premis Princesa d'Astúries, el passat 22 d'octubre al Teatre Campoamor d'Oviedo, on va intervenir per tercera vegada en els premis amb el seu nom per adreçar-se als guardonats i assistents. L'interès en la gala i la curiositat per veure la Leonor parlar van fer que el vídeo assolís les gairebé 420.000 visualitzacions.

Centenars de milers de visualitzacions en els seus vídeos

La primera vegada que va parlar en solitari en un acte públic va ser el 24 de març, el 30 aniversari de l'Institut Cervantes de Madrid, i va obtenir una xifra també de rècord: més de 280.000 visualitzacions.

Discurs de Nit de Nadal del rei Felip VI / Pool

Felip VI / Pool

Així com al costat de la seva germana Sofia al juliol quan van assistir a l'acte de clausura de la campanya "Un arbre per Europa", al qual van acudir sense els seus pares i en el qual van ser captades mentre recorrien el bosc de Hayedo de Montejo, a Madrid, i plantaven sis arbres. El vídeo va ascendir a les 54.000 visualitzacions.

Els seus vídeos, més vistos que els del rei Felip VI

També han destacat els vídeos en els quals apareix en segon pla juntament amb els seus pares i germana, que també tenen més visites que les imatges en les quals per exemple només apareixen Felip VI i Letizia, que amb prou feines compten amb entre 2.000 i 10.000 visualitzacions. Pocs d'ells superen o assoleixen els 15.000 i només en destaca un de la reina en un viatge de cooperació al Paraguai, que va superar els 70.000.