La Lauren és una noia de 26 anys dels Estats Units que ha matat a la famosa professora de cant Barbara Maier, de 87 anys. S'ha entregat a la Policia després que els agents difonguessin un vídeo demanant col·laboració ciutadana per localitzar-la. La víctima, abans de morir, va poder descriure què havia passat i això ha estat clau per esclarir els fets i detenir la presumpta autora.

Els fets van passar el 10 de març en un carrer de la ciutat de Manhattan, als Estats Units. Per causes que encara s'estan investigant, Lauren Pazienzia va agredir a Barbara Maier Guester empenyent-la mentre la insultava dient-li "perra". 

"Demanem col·laboració ciutadana per resoldre aquest delicte repugnant i vergonyós"

"Demanem col·laboració ciutadana per resoldre aquest delicte repugnant i vergonyós contra una anciana vulnerable que no feia res més que caminar pels carrers de la ciutat", explicaven en un vídeo des de la Policia de Nova York.

La Lauren es va entregar a la Policia: acusada d'homicidi involuntari

A les imatges del vídeo, que van córrer com la pólvora a les xarxes socials, es podia veure el rostre de la presumpta autora dels fets. La Lauren, en veure que el vídeo del seu rostre s'havia fet viral, va decidir entregar-se a la Policia i confessar-ho tot. La van detenir com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi involuntari.

Barbara Maier Guester era una famosa professora de cant que, el 10 d'abril, tenia la intenció d'anar a veure una alumna que actuava al Joe's Pub Public Theater. Mentre estava esperant el taxi la Lauren es va apropar a ella li va agredir violentament provocant-li la mort.

Barbara Maier Guester / Archivo

Barbara Maier Guester era una professora de cant molt coneguda que ha mort després de ser atacada per la Lauren, una jove de 26 anys, als Estats Units / Arxiu

Barbara Maier Guester va descriure la víctima i va donar detalls abans de morir

La dona va quedar greument ferida i, abans de morir, va explicar a una amiga que mai ningú li havia pegat tan fort i va poder aportar una descripció de l'agressora. Va ingressar a l'hospital amb un pronòstic crític i, després de cinc dies, malauradament, va acabar morint fruit de l'agressió.

La víctima era una professora de cant molt coneguda en el món de la música

La mort de Barbara Maier ha causat gran commoció en l'àmbit internacional, sobretot en el món de la música i del cant, ja que era una professora molt reconeguda pel seu talent. De moment, es desconeixen les causes de la brutal agressió que estan sent investigades per la Policia dels Estats Units.