Corinna Smith, una dona de 59 anys, ha estat declarada culpable d'assassinar el seu espòs. Va vessar aigua bullint barrejada amb sucre sobre ell mentre dormia a casa seva, a Wirral, Cheshire (Anglaterra), després d'una discussió. Després Corinna va córrer a la casa d'un veí i va lamentar: "Li he fet molt mal; crec que l'he matat".

La dona estava indignada per un rumor

Pel que sembla, el dia abans que ocorregués l'atac Corinna estava molt molesta per un rumor que circulava sobre el seu espòs i que ella creia que era cert.

El 14 de juliol de 2020, la dona, que també era la cuidadora del seu espòs, va omplir una galleda del seu jardí amb aigua bullint i el va barrejar amb tres bosses de sucre per fer que el líquid fos més espès i enganxós. Així faria més mal al seu marit.

Caramel / Freepik

Caramel / Freepik

Corinna va llançar el líquid bullint sobre el tors i braços de Michael Baines, de 80 anys. Li va ocasionar un 36 per cent de cremades a tot el cos. La dona va fugir de la casa conjugal mentre el seu marit agonitzava per les cremades.

La víctima va morir un mes després a l'hospital

La fugida de Corinna va acabar a casa del seu veí. Allà va alertar del succeït -"Crec que l'he matat" - i van trucar als serveis d'emergència.

Poc després van arribar uns agents de policia al domicili i van trobar el senyor Baines amb un dolor insuportable i somiquejant al llit amb la pell del seu braç dret caient a troços. 

Baines va ser traslladat a l'hospital i va romandre en la unitat de cremats durant dues setmanes en condició estable abans de deteriorar-se i morir un mes després, el 18 d'agost.

Culpable de l'assassinat del seu marit

Corinna va ser acusada inicialment de lesions corporals greus. Després va ser acusada d'assassinat.

"Llançar aigua bullint sobre algú quan està adormit és absolutament horrible. El fet de barrejar tres bosses de sucre amb l'aigua va demostrar la determinació de Corinna de causar un dany greu. El sucre va fer que el líquid fos espès i enganxós i va enfonsar-se millor a la pell", va explicar l'inspector cap detectiu Paul Hughes, de la policia de Cheshire.

"Va deixar el Michael en agonia i en lloc de trucar als serveis d'emergència va perdre el temps anant a una casa a nou portes de distància per explicar-li a un veí", va prosseguir. 

Corinna va admetre davant de la policia el que havia fet i va explicar que havia perdut completament el control. El proper 9 de juliol coneixerà la seva sentència.