Un home de 31 anys va ser detingut acusat de matar a punyalades el seu sogre, de 70 anys, a Santiago de Xile. El jove es va assabentar que l'ancià abusava sexualment dels seus nets menors d'edat i va acabar amb la seva vida.

Assassina brutalment el seu sogre

El mort ja havia estat denunciat prèviament per la seva pròpia filla. Els nets del presumpte abusador sexual van explicar a la mare que l'avi els practicava "tocaments indecents", segons mitjans locals.

Després de denunciar els fets a comissaria els agents van acudir a l'habitatge del sospitós i es van topar amb l'escena del crim. L'ancià estava mort i presentava diverses ferides de punyalades pel cos. Havia estat assassinat brutalment.

Detingut / GatoDesing

Detingut / GatoDesing

D'acord amb la investigació, després d'assabentar-se dels abusos del seu sogre, l'homicida i marit de la denunciant va aprofitar que l'home de 70 anys estava dormint i el va atacar amb un ganivet. Li va fer cinc talls que li van produir la mort de forma instantània. Després del crim, va trucar a la seva parella per confessar-ho.

De moment les autoritats xilenes investiguen tant l'homicidi com la denúncia a l'adult gran per l'abús sexual contra els seus nets, així com el grau de responsabilitat que tindria la dona en l'homicidi del seu pare pel contacte que va tenir amb l'assassí.

Per la seva part, Sandra, esposa del mort, va assegurar que no hi havia motiu pel crim i que el seu marit mai no hagués abusat dels seus nets: "Es van excedir amb el meu marit. Ella (la seva filla) es drogava. Confio cegament en ell. Mai no faria quelcom així, i menys amb els seus nets. No hi havia fonaments per fer una cosa així", va lamentar.

Detenen un assassí buscat a Bèlgica: enxampat de festa a Blanes

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Blanes un home de 43 anys i nacionalitat bosniana que estava en recerca i captura per la policia per un homicidi a Bèlgica el 2015.

Cotxe Mossos / ACN

Cotxe Mossos / ACN

L'arrestat estava de festa en un bar de Blanes. Els agents tenien la sospita que l'home era dins del local i es van desplaçar fins al lloc dels fets. Els Mossos d'Esquadra van localitzar el sospitós li van demanar la documentació. Ell es va negar i se'l van emportar a comissaria. I d'allà, després d'identificar-lo finalment, a la presó.