Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dos homes aquesta matinada al centre de Tarragona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els fets s'han iniciat al carrer de Reding, a tocar a la Part Baixa de la ciutat, quan un home ha obert foc contra un altre home i l'ha matat.

Ha disparat des del carrer contra un home en un balcó

Segons les primeres informacions, l'home ha disparat amb una pistola des del carrer, quan la víctima estava en un balcó, com també detalla Actualitat Penal.

Després de l'avís dels veïns, alertats dels trets, els Mossos d'Esquadra s'han dirigit a la zona i han iniciat la recerca del presumpte homicida. L'han trobat al carrer d'Orosi. Un equip de l'Àrea de Recursos Regionals Operatius, ARRO, l'ha volgut identificar i ell mateix, segons han confirmat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, s'ha suïcidat.

 

L'home ha fet servir la mateixa arma que havia fet servir estona abans per matar l'home del carrer de Reding.

Investigació oberta

A hores d'ara la policia catalana està intentant aclarir què ha motivat el tiroteig i també el fatal desenllaç amb dues persones mortes aquesta matinada al centre de Tarragona. La jutgessa de guàrdia de Tarragona s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i al voltant de les nou del matí s'estava fent l'aixecament del cadàver.

L'incident és molt recent i encara no ha transcendit ni l'edat ni la nacionalitat de les dues persones que han mort als carrers de Reding i d'Osori de Tarragona. Els investigadors de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) del Camp de Tarragona s'han fet càrrec del cas.

Cinc crims a Tarragona aquest 2021

Amb aquesta víctima, ja són 33 persones les que han mort aquest any a Catalunya víctimes de violència. La cinquena a la demarcació de Tarragona. El darrer crim es va registrar fa pocs dies, quan els Mossos van localitzar un cadàver a Sant Jaume d'Enveja, que estava relacionat amb una mà tallada que es va trobar en un control de trànsit a Tarragona ciutat. 

El mes de març un home va matar una dona, que era parenta seva, en un pis de Tarragona, i al cap de pocs dies, també a Tarragona ciutat, un home va matar-ne un altre en un enfrontament per drogues.

Més recentment, justament aquest dijous, un altre incident, tot i menys greu, tenia lloc a Reus. Al vespre un jove va resultar ferit a la cara després de disparar-se, de manera accidental, una pistola de balins al camí del Roquís, entre Reus (Baix Camp) i Riudoms, segons va poder saber ElCaso.cat.