Una dona de 46 anys mor assassinada per la seva parella a la capital de Màlaga. L'home ha disparat amb una escopeta a la dona i s'ha suïcidat amb la mateixa arma en ple carrer.

Mata a la seva dona amb una escopeta a Màlaga

Tal com avança el mitjà Diario Sur, una dona de 46 anys ha estat assassinada aquest matí a la capital malaguenya.

A les nou del matí, la Policia Nacional i els serveis d'emergències han rebut fins a dotze trucades alertant d'un tiroteig en el centre de la ciutat.

Segons les primeres informacions, un home de 55 anys i nacionalitat espanyola ha disparat amb una escopeta a la seva parella, una dona de 46 anys i també espanyola, a les portes de l'escola San Manuel del carrer Fernán Núñez, on la dona treballava com a cuinera i netejadora.

A les portes del seu lloc de treball

Després, el presumpte assassí s'ha suïcidat utilitzant la mateixa arma. Els serveis sanitaris només han pogut certificar la mort dels dos i la investigació dels fets ha quedat en mans de la Policia Nacional.

Assassinat Policia Científica / EFE

Un home assassina la seva dona en ple carrer del centre de Màlaga / EFE

La parella convivia des de feia dos anys i no constaven denúncies de violència de gènere prèvies als fets, segons ha informat la Comissaria Provincial i recull el mitjà citat.

Assassina a la seva exdona a Barbastre

Aquests fets succeeixen tan sols quinze dies després de l'assassinat d'una altra dona en mans de la seva exparella a Barbastre, Osca.

Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la tarda del passat 30 de juny, quan la víctima, de 36 anys, es trobava a casa seva amb els seus tres fills menors.

El presumpte assassí va entrar a l'habitatge del primer pis del número 4 del carrer Exèrcit Espanyol de Barbastre i va apunyalar fins a la mort la seva exparella, de qui s'havia separat recentment.

Mata a punyalades a la seva exparella davant dels seus fills

Els mitjans d'emergències van acudir amb una UVI mòbil, però no van poder fer res per la víctima. Sí que van atendre als nens, de 16, 6 i 1 any, que van presenciar l'assassinat.

L'home, de 43 anys, va ser detingut en el moment.

Seguirà ampliació