Un soldat alemany mata a trets quatre persones a Alemanya. El militar de la Bunderwehr, les Forces Armades alemanyes, va disparar mortalment contra un nen i tres persones més, entre les quals es troben l'exdona, la nova parella d'aquesta i la sogra, segons ha explicat el diari germànic Bild. Els fets van succeir en l'Estat Federat de Baixa Saxònia, a l'oest del país, sobre dos quarts de quatre de la matinada, en un habitatge unifamiliar situat a la localitat de Scheeßel. Després de les trucades d'alerta, diversos agents de la Policia de Rotemburg van desplaçar-se fins al lloc, però el suposat tirador ja havia marxat.

En qualsevol cas, els agents van acordonar la zona i van entrar a l'immoble. En aquesta casa i en una altra d'una localitat propera, on es va produir un altre tiroteig en un breu espai de temps entre els dos, van trobar quatre persones sense vida, un menor d'edat i tres adults. El comunicat conjunt de la Fiscalia de Verden i la Policia de Rotemburg assenyala, per la seva part, que, segons l'estat actual de la investigació, un home -el soldat alemany- va disparar a quatre persones, entre elles un nen, als municipis de Scheeßel i Bothel, sense detallar les identitats.

El soldat s'entrega poc després del tiroteig mortal

Però el sospitós havia desaparegut. Encara que la Policia de Rotemburg va iniciar les investigacions per identificar-lo, localitzar-lo i detenir-lo, finalment ha estat més senzill: ell mateix s'ha entregat aquest divendres i ha estat detingut pels agents. Tot i això, en aquests moments es desconeix el mòbil i les motivacions del crim però, per les primeres hipòtesis, no es descarta que "estigui relacionat amb l'entorn familiar", segons la Fiscalia i la Policia. El mitjà citat, a més, assegura que el cos d'investigadors està duent a terme una operació a la caserna Von Düring de Rotemburg, davant de les sospites que l'arrestat guardés al vehicle munició i explosius.