Un menor de 17 anys va matar la parella de la seva mare a Estepona (Màlaga). En un principi la dona va dir que va ser ella la que va disparar contra l'home, però els investigadors de la Policia Nacional van descobrir que el jove era el presumpte autor del tret mortal. Per això, el noi va ser internat en un centre terapèutic en règim tancat a petició de la Fiscalia de Menors. Segons les perquisicions policials, va haver-hi un forcejament entre la dona i l'home, i el noi, amb algun dels seus germans, va intercedir per defensar-la. Però ara, María Jose, ha parlat sobre l'incident i ha revelat una sèrie de maltractaments i "l'infern" que vivien a casa.

"Ens ha salvat la vida a tots"

María José, embarassada de tres mesos i mare de cinc més, ha explicat en una entrevista a Diario Sur que portava dos anys vivint un "infern" de relació. També ha revelat que el seu fill de 17 anys "va forcejar amb ell (l'home mort) perquè no em disparés" i que, precisament per intentar protegir-la, "ens ha salvat la vida a tots". La dona ha assegurat que el nòvio la va tenir tancada a l'habitatge les 48 hores prèvies al succés "sense claus, sense telèfon i sense menjar". "Escrivia des del meu mòbil als meus pares dient-los que jo estava bé, que estava al llit", ha rememorat. 

Però, pel que sembla, la violència a la qual estava sotmesa arribava més enllà. Tant és així que el dia que el seu fill va intercedir i presumptament el va matar d'un tret, l'home la va amenaçar amb una de les dues escopetes que hi havia al domicili d'Estepona i que, segons ella, eren d'ell. De fet, abans de forcejar amb el jove, l'individu ja havia realitzat dos trets, un al terrat i l'altre a través de la finestra. "No sé dir-te el motiu. Arribava fart de pastilles i de beure i aquí començava tot. Mira el que ha fet el teu fill, el nen està plorant... Era per qualsevol cosa", ha asseverat María José al mitjà citat.

Assegura que l'homicidi va ser en defensa pròpia

La matinada de dissabte, quan va morir el que era el seu nòvio, van tenir una discussió. Va tornar-se violenta. "Em va donar tres punyalades al pit", ha assegurat María José, que va ser assistida al centre de salut per les ferides lleus. Segons la seva versió dels fets, l'home va agafar l'escopeta i va dirigir-la contra ella. "Els meus nens petits estaven al llit plorant i el meu fill (detingut) l'únic que va fer va ser defensar-me i forcejar amb ell perquè no em disparés". La dona ha insistit que l'homicidi va ser en defensa pròpia.