Beatriz Zimmermann, la mare de l'Anna i l'Olivia, les dues nenes de Tenerife assassinades a fa un any mans del seu pare, Tomás Gimeno, ha tingut una filla, que ha nascut just un dia abans que es complís un any del doble crim. Tant ella com el bebè, que és una nena, estan en perfecte estat de salut i l'entorn de la dona asseguren que el nou embaràs l'ha ajudat a superar l'assassinat de les seves filles d'1 i 3 anys.

Un mes després que trobessin el cadàver d'una de les seves filles al fons del mar, la Beatriz es va tornar a quedar embarassada, però ho va mantenir en secret fins ara que, ha donat a llum a una nena, el 27 d'abril, un dia abans que es complís un any de la desaparició, segrest i assassinat de les seves filles en un cas de violència vicària.

Tomas Gimeno va assassinar les seves filles a Tenerife

Els fets van passar el 27 d'abril del 2021 a Santa Cruz de Tenerife quan Tomás Gimeno, de 37 anys, va segrestar l'Anna i l'Olivia, les dues filles que tenia en comú amb Beatriz Zimmermann. Ho va fer perquè no suportava la idea que ella estigués refent la seva vida amb un altre home.

Li va enviar un missatge i li va dir que mai més tornaria a veure les seves filles i va ser llavors quan va presentar una denúncia a la Guàrdia Civil. Les càmeres de seguretat el van gravar entrant al port i l'endemà van veure la seva barca buida a prop del port. Un dia més tard va aparèixer la cadira infantil d'una de les nenes i es va emetre una ordre de cerca internacional.

Tomás Gimeno / El Caso
Tomás Gimeno va assassinar les seves filles, les nenes de Tenerife, fa un any. La mare de les víctimes ha tingut una filla un dia abans de l'aniversari del doble crim de violència vicaria / El Caso

Van trobar el cadàver de l'Olivia a 1.000 metres de profunditat al fons del mar

Durant gairebé dos llargs mesos, l'11 de juny, el vaixell Ángeles Alvariño va localitzar el cadàver de l'Olivia, la nena de 3 anys, en una bossa al fons del mar, concretament a 1.000 metres de profunditat, uns fets pràcticament impossibles. També van trobar una altra bossa buida i els agents treballen amb la hipòtesi que el cos de l'Anna estava a l'altra bossa, però que pel corrent del mar es va obrir i, actualment, el seu cadàver encara no ha estat trobat.

Tomás Gimeno té una ordre de detenció, però pensen que s'ha suïcidat

El cos de Tomàs Gimeno mai va ser trobat i, en l'actualitat, continua en parador desconegut. Els guàrdies civils pensen que el més probable és que, després d'assassinar les seves filles, s'hagués suïcidat llençant-se al mar. No obstant això, hi ha una ordre de detenció cap a ell per si es donés la improbable situació que el localitzessin amb vida, una hipòtesi poc probable però no impossible.