El sexe és un dels pilars fonamentals en moltes relacions entre persones. De fet, moltes persones consideren que les relacions sexuals són fonamentals en una parella o fins i tot els que prefereixen trobades esporàdiques. Tot i això, algunes postures poden ser extremadament perilloses i tenir unes conseqüències molt negatives.

Hi ha algunes postures que poden arribar a ser molt complexes i poden ocasionar lesions greus. Moltes persones decideixen experimentar amb la seva vida sexual a la recerca d'un plaer més gran per a ambdues persones, encara que això pugui comportar cops o dany muscular.

Un dels grans perills que pot ocasionar una postura complicada és la temuda ruptura de penis. Encara que en no tenir os no es tracta d'una ruptura com a tal, és una lesió en la qual els músculs de l'aparell reproductor masculí es dobleguen en excés, el que és extremadament dolorós i passa amb més freqüència de la que molts pensen.

El perill d'experimentar

Moltes persones busquen la postura sexual que més els agradi. De fet, aprofiten algunes trobades sexuals per posar en cap pràctica postura que hagin pogut veure o que l'altra persona ha experimentat anteriorment.

De fet, experimentar juntament amb l'altra persona és una cosa que pot ser molt positiva perquè la relació funcioni millor i és possible que es trobi una postura que agradi a ambdues persones i passi a ser una de les favorites d'algun.

Condons Pixabay

Condons / Pixabay

Tot i això, és recomanable conèixer els riscos que pot tenir una mala postura, ja que moltes persones han acabat en urgències per un mal gest fet durant l'acte sexual. No es tracta d'una situació agradable i, per a alguns, pot resultar vergonyosa.

Les postures més perilloses

Segons l'estudi d'Advances in Urology, una de les postures sexuals més perilloses és la de 'el gosset' que, paradoxalment, és una de les més populars. Segons les dades que de l'entitat el 35% de les fractures de penis es produeixen fent aquesta postura.

Una altra de les postures que té cert perill és la de 'la vaquera'. En ella la dona es col·loca a sobre del cos de l'home posant tot el pes del seu cos sobre el membre masculí. Si no hi ha un control de la força i els moviments pot resultar molt perillosa per a l'home.

Si no hi ha una bona lubricació el penis pot doblegar-se. Encara que no és l'únic que pot passar, també és possible que es quedi encallat per l'os del pubis. Això pot provocar una fractura de penis. De fet, molts dels quals han patit aquesta lesió prefereixen esperar abans d'anar a un metge per vergonya o per no conèixer les conseqüències d'aquest problema físic.

La versió invertida de 'la vaquera' pot ser extremadament perillosa. Aquesta postura és molt similar a l'anterior, però la dona mira cap als peus de l'home. El doctor Karen Raj va publicar en el seu compte de TikTok un vídeo en el qual advertia sobre els perills d'aquesta postura i va afirmar que provoca el 50% dels casos que demanden assistència mèdica per lesions.