L'amor no té límits, diuen, i és cert. De fet, de vegades ens fa fer bogeries, com la que va fer aquest home per ajudar un amic que volia demanar la mà a la seva xicota. Els amics van decidir llogar un helicòpter EC-KRB. Un d'ells, que és pilot, era qui conduïa l'aeronau, mentre que el company, en un acte esbojarrat d'amor, es va deixar caure de dalt a baix per sorprendre la seva xicota i demanar-li de casar-se, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Els fets van tenir lloc el passat diumenge al voltant de les 13.00 hores del migdia a la platja de Montgat, al Maresme. Els Mossos d'Esquadra ja han identificat el pilot de l'helicòpter.

Una acció prohibida i molt perillosa

Els agents de la policia catalana van ser alertats d'aquest fet gràcies a un vídeo dels testimonis que es trobaven a la platja de Montgat, que no es podien creure el que estaven veient. Un helicòpter parat al mig del mar i, de sobte, una persona llançant-se a l'aigua. Una imatge, si més no, poc habitual en les platges catalanes. El que potser no sabien els amics era que l'acció que estaven duent a terme està totalment prohibida —a banda que no disposaven del permís per fer-ho— per la perillositat que comporta. Per aquest motiu, els Mossos van procedir a identificar l'home que conduïa l'helicòpter, fet que els va portar a l'Aeroclub de Sabadell, on els homes havien llogat l'aeronau.

No tenien permís per fer-ho

En parlar amb els responsables de l'Aeroclub, es van adonar tant ells com els Mossos que no tenien permís —però sí llicència de vol— per dur a terme aquesta acció tan temerària amb un helicòpter. Arran de la gravetat dels fets, l'Aeroclub ha expedientat el pilot i la Unitat Tècnica de Seguretat Aeroportuària dels Mossos ha enviat un informe a l'Agència Estatal de Seguretat Aèria, que és l'autoritat competent en seguretat aèria, per tal que formalitzi la sanció corresponent per aquest tipus d'accions perilloses.