Surt a la llum una altra víctima del cirurgià de la Sara, acusat d'haver matat aquesta dona en una operació estètica. La nova víctima assegura que està ingressada a l'hospital vomitant sang des que la va operar aquest metge.

La Sara Gómez va morir després d'una operació estètica

La mort de la Sara Gómez ha causat gran commoció a tot arreu: una dona de 39 anys, mare de dos fills, aficionada a la bellesa i a l'esport, va morir fa cinc dies després de passar gairebé un mes a l'UCI.

El motiu? Una lipoescultura que es va complicar. Es tracta d'una cirurgia estètica senzilla per reduir el greix de l'abdomen. Per causes que encara s'estan investigant, se li van perforar els òrgans vitals i va acabar morint l'1 de gener.

El doctor que la va operar està acusat d'homicidi imprudent

La seva família ha denunciat el metge que la va operar i tot l'equip que estava al lloc dels fets. El doctor està acusat d'un delicte d'homicidi imprudent, tot i que ell assegura que la cirurgia va ser "una feina ben feta".

Sara Gómez / Change.org

La Sara Gómez va morir per culpa d'una lipoescultura després de passar gairebé un mes a l'UCI: la seva família denuncia el metge que la va operar per homicidi imprudent / Change-org

Sis dies més tard d'aquesta tràgica mort, ha sortit a la llum un nou testimoni que assegura que ha estat víctima del mateix metge que va operar la Sara. Ezequiel Nicolás, l'exparella de la Sara, ha compartit per xarxes socials un missatge d'una dona que, presumptament, també va acabar malament per culpa d'aquest metge.

"Ho tinc tot perquè amb la meva denúncia aquest home no estigui al carrer"

En el missatge, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, explica que sis mesos després de l'operació està hospitalitzada i vomitant sang. "Ho tinc tot perquè amb la meva denúncia aquest home no estigui al carrer", explica la suposada víctima.

 "Jo estic ingressada de nou, ahir vaig començar a vomitar sang. Crec que vostè té raó"

"Bon dia, senyor, jo estic ingressada de nou, ahir vaig començar a vomitar sang. Crec que vostè té raó", diu el missatge en el qual Ezequiel ha puntualitzat que l'operació la van fer entre el metge acusat i un altre cirurgià. "Hem d'aturar aquesta carnisseria", diu l'exparella de la Sara.

Asseguren que la van operar persones sense formació per fer-ho

Segons el testimoni de la família de la Sara, es va cometre una negligència molt greu: asseguren que al quiròfan hi havia persones sense formació per operar, entre les quals es trobaria una persona que tenia una relació amb l'acusat. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per saber exactament què va passar.