La cadena de supermercats Lidl ha llençat ofertes per aquest cap de setmana: productes de gran qualitat a preus regalats.

Kiwis

Els kiwis s'han convertit en una de les fruites més de moda de la temporada, ja que és un aliment molt versàtil que es pot menjar de moltes maneres: al iogurt, com a postres, en un batut, i fins i tot, els més atrevits el posen a la pizza! Per això mateix, els kiwis del Lidl estan d'oferta: només costen 2,19 euros 1,25 kg.

Kiwis / Lidl

Els kiwis del Lidl estan d'oferta aquest cap de setmana / Lidl

Barra de pa rústica

La barra de pa rústica és ideal per qualsevol ocasió: suau per dins i cruixent per fora, ha estat capaç de captivar els paladars més exigents i, fins aquest diumenge, es pot comprar per 0,33 euros la unitat gràcies a l'oferta del 3 x 2.

Barra rustica / Lidl

La barra de pa rústica del Lidl és el complement ideal per acompanyar qualsevol plat / Lidl

Berlines 'floopy'

Pels més llaminers també tenim bones notícies: les berlines de sucre també tenen descompte! En aquest cas, d'un 14%: han passat de costar 1,16 euros la unitat a 0,99 euros la unitat i, definitivament, s'han convertit en un dels berenars preferits dels més petits de la casa.

Berlinas de azúcar / Lidl

Les berlines 'floopy' de sucre es poden comprar a preus regalats als supermercats Lidl / Lidl

Croissants de xocolata

Pels amants de la xocolata també hi ha oferta! Lidl ha llençat una súper oferta de croissants de xocolata i te'n pots emportar quatre per només un euro. Els croissants de xocolata del Lidl són un dels productes preferits dels seus clients i l'oferta dura fins aquest diumenge.

Croissants de chocolate / Lidl

Aquest cap de setmana es poden comprar quatre croissants de xocolata per només un euro / Lidl

Tots aquests productes es poden comprar a qualsevol dels supermercats Lidl i, a partir del diumenge, ja no estaran d'oferta.