La cadena de supermercats Lidl ha posat en oferta productes de gran qualitat a preus regalats, ideals per les festes de Nadal.

Torró de xocolata amb coco i caramel

El torró és una de les postres estrelles per aquest Nadal i, per això mateix, a Lidl estan d'oferta: el torró de xocolata amb coco o amb caramel es pot comprar amb un descompte del 20% pel ridícul preu de 0,79 euros.

Turrón de chocolate con coco y caramelo / Lidl

El torró de xocolata amb coco i caramel està a un 20% de descompte al Lidl / Lidl

Vi negre jove Cepa Iebrel

El vi és una de les begudes més típiques d'aquestes festes i Lidl ha decidit llençar una superoferta pels amants del vi negre. Un descompte del 3 x 2 en el vi negre jove Ceba Iebrel: comprant tres ampolles, surt a 1,53 euros la unitat.

Vino tinto joven Cepa Iebrel / Lidl

El vi negre jove Cepa Iebrel està d'oferta fins al 27 de desembre / Lidl

Pernil serrà reserva

Pels amants del pernil tenim bones notícies: el pernil serrà reserva del Lidl té un descompte de 30% i es pot comprar pel ridícul preu d'1,39 euros la unitat. És el complement perfecte per acompanyar qualsevol plat o per posar a les torrades.

Pernil serrà reserva / Lidl

El pernil serrà del Lidl té un descompte del 30% / Lidl

Dàtils deshidratats

Els dàtils deshidratats, tan típics d'aquest Nadal, també es poden comprar al Lidl a molt bon preu, ja que tenen una oferta del 23% i només costen 0,99 euros l'envàs, on venen 200 grams d'aquest deliciós producte.

Dátiles deshidratados / Lidl

Els dàtils deshidratats del Lidl tenen un descompte i són molt barats / Lidl

Ofertes de Lidl per Nadal

La cadena de supermercats Lidl té en oferta una gran quantitat de productes ideals per aquest Nadal que es poden comprar fins al 27 de desembre d'aquest 2020.