La cadena de supermercats Lidl ha posat a la venda una fregidora sense oli molt barata i que ho està petant a tot arreu.

Fregidora sense oli del Lidl

Es tracta de la fregidora d'aire calent Philips Viva Collection del Lidl, que és d'una qualitat excel·lent i és ideal per aquelles persones que es volen cuidar, però que no volen renunciar al plaer d'un bon plat de patates "fregides".

La sofisticada tecnologia d'aquesta fregidora d'aire calent és capaç d'aconseguir una textura gairebé igual a la dels aliments fregits, amb la diferència de què no cal utilitzar oli, convertint els plats en opcions més saludables.

Freidora Lidl / Lidl

La fregidora sense oli del Lidl ho està petant a tot arreu perquè és molt barata i de gran qualitat / Lidl

"La fregidora Philips Viva Collection té un potent vòrtex d'aire calent que captura el greix dels aliments i els atrapa al fons de la cistella de cocció", explica Lidl a la seva pàgina web.

Philips Viva Collection 1425 W

Aquesta fregidora d'aire calent té una potència de 1425 W, és de plàstic i mesura 35 x 34 x 37,80, ideal per endollar-la a qualsevol espai de la cuina, ja que ocupa poc espai i es pot cuinar una gran quantitat de menjar. Abans costava 149,99 euros, però ara s'ha fet una rebaixa de 50 euros: ara costa 99,99 euros.

La fregidora del Lidl es pot comprar online i té una garantia de dos anys. Actualment, a causa de l'èxit absolut que ha tingut, està esgotada, però en pocs dies tornarà a estar disponible a la pàgina web oficial del Lidl.