Lady Gaga ha recuperat sans i estalvis els seus gossos, que els van segrestar el dimecres a punta de pistola.

Lady Gaga recupera els seus gossos

Tot va començar el dimecres al vespre quan el passejador de gossos de Lady Gaga estava donant una volta amb Koji i Gustav, les mascotes de la famosa cantant.

El que havia de ser un passeig normal i corrent, es va acabar convertint en un infern: de cop i volta, dos homes van sortir d'un cotxe i van segrestar els gossos, mentre el passejador ho intentava impedir.

Perros Lady Gaga / Twitter

Lady Gaga aconsegueix recuperar els seus gossos, segrestats a punta de pistola / Twitter

Mig milió d'euros de recompensa

No obstant això, un dels segrestadors va disparar-li i, immediatament, es van emportar els buldogs, que van estar gairebé dos dies segrestats. Lady Gaga va oferir gairebé mig milió d'euros als lladres a canvi dels gossos, sense que els donessin explicacions de res: només volia recuperar les seves mascotes.

Afortunadament, la cantant ha aconseguit recuperar-los sans i estalvis i, el passejador, tot i el tret que ha rebut, s'està recuperant a l'hospital i evoluciona favorablement, tot i que està en estat crític.

Lady Gaga / RRSS

El passejador de gossos de Lady Gaga està ingressat a l'hospital i evoluciona favorablement, tot i que està crític / RRSS

El passejador crític a l'hospital

"La dona ha trobat els gossos i ha contactat amb l'equip de Lady Gaga per retornar-los", comenten els agents a les xarxes socials. No han transcendit més detalls sobre els fets i es desconeix com han estat recuperats, però la dona a qui es refereixen no estaria implicada en el rapte.

Treballen amb la hipòtesi que els lladres no sabien que eren els gossos de Lady Gaga i que els havien robat perquè són d'una raça cara. Així i tot, la Policia ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.